OK

SENIOR OPERATÍV BESZERZŐT

(Budapest, fémkereskedelem, német és angol nyelv)

Budapest

  • Főiskola
  • Angol - Felsőfok/tárgyalóképes szint
  • Német - Felsőfok/tárgyalóképes szint
  • Teljes munkaidő

Megbízónk külföldi tulajdonú vállalatcsoport magyarországi tagja, mely saját ágazatának egyik meghatározó szereplője. Tevékenységi köre magába foglalja az ipari félkész termékek értékesítése mellett azok megmunkálását is. A több mint 25 éves múlttal rendelkező budapesti székhelyű vállalathoz keresünk

Feladatai közé tartozik többek között a megfelelő árukészlet biztosítása, raktári termékek diszponálása forgási sebesség figyelembevételével, keretrendelésekhez szükséges alapanyagok időben történő beszerzése, szoros együttműködés az értékesítő kollégákkal, az értékesítés részéről érkező árajánlatkérések feldolgozása, kapcsolattartás külföldi és belföldi beszállítókkal – ajánlatok kérése, ártárgyalások lebonyolítása, beszállítók minősítése, beszállítói kör folyamatos bővítése, reklamáció-kezelés. EKÁER-el kapcsolatos ügyintézés, szállítási és csomagolási folyamatok optimalizálása, úton lévő készletek folyamatos nyomon követése, rendszeres statisztikák, riportok készítése a menedzsment felé.

Ideális pályázónk felsőfokú végzettséggel, többéves hasonló munkakörben szerzett gyakorlattal, jó kommunikációs készséggel és tárgyalóképes német és angol nyelvtudással rendelkezik. Előnyt jelent a műszaki végzettség és a fémipari tapasztalat.

Karrierlehetőség beszerzési vezető pozícióba

Jelentkezés módja:

Fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38241. pályázati számra hivatkozva várjuk.

Elküldöm magamnak Értesítést kérek hasonló állásokról
Mentés kedvencnek Tovább a jelentkezéshez
Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.