- Főiskola
- Angol - Felsőfok
- 5-10 év tapasztalat
- Teljes munkaidő
- Általános munkarend

Szívesen dolgoznál egy multinacionális vállalat tagjaként? Van tapasztalatod minőségügyi területen és jól beszélsz angolul? Netán szereted az élet habos oldalát? Akkor jelentkezz az alábbi
Quality manager
pozícióra!
Mik lesznek a feladatid?
- Te felelsz majd országos szinten a minőségért és az élelmiszerbiztonságért (QFS)
- Biztosítod, hogy a fogyasztói biztonságot és a termékminőséget érintő kockázatok kezelésére szolgáló rendszerek és folyamatok megfeleljenek minden követelménynek
- Felügyeled a termékek mikrobiológiai, fizikai – kémiai és érzékszervi vizsgálatát
- Belső auditok elvégzése teljes körű QFS rendszerekkel, szükség esetén fejlesztési terv készítése
- Korábbi eredmények értékelése, annak érdekében, hogy jobb minőségű termékek kerüljenek az ügyfelekhez
- a Te felelősséged a szabványok hatékony és következetes végrehajtása a helyszíni vezetők bevonásával
- Költségvetés tervezése és ellenőrzése szintén a Te feladatod lesz
- A csapat szakmai koordinálása és az egyéni fejlődési lehetőség biztosítása
Mi szükséges a pozíció betöltéséhez?
- Élelmiszermérnöki vagy hasonló végzettség
- Legalább 5 év tapasztalat minőségbiztosítási területen
- Csapatvezetésben vagy koordinálásban szerzett korábbi tapasztalat
- Tárgyalóképes angol nyelvtudás
- Tudod, hogyan kell új folyamatokat és struktúrákat felépíteni
- Jó kommunikációs készség
Amit nyújtunk:
- A kiemelkedő alapbér
- Rugalmas juttatások és bónusz
- Szakmai fejlődési lehetőség
- Vidám közösségi eseményeken tudsz részt venni
- Olyan nagyszerű termékeken dolgozhatsz, amelyek a jó bulikból elengedhetetlenek!
Állás, munka területe(i)
- Mezőgazdaság, Környezet
- Mezőgazdaság, Élelmiszeripar
- Mérnök
- Minőségbiztosítási mérnök
Szükséges tapasztalat
5-10 év szakmai tapasztalat
Szükséges végzettség
Főiskola
Szükséges nyelvtudás
Angol (Felsőfok/tárgyalóképes szint)
Foglalkoztatás jellege
Teljes munkaidő
Jelentkezés módja:
Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.
