OK

MŰSZAKI ÉRTÉKESÍTŐT

(Délkelet-Magyarország, home office Gépipari komponensek, Német, vagy angol nyelv)

  • Főiskola
  • Angol - Középfok/kommunikációképes szint
  • Német - Középfok/kommunikációképes szint
  • Teljes munkaidő

Megbízónk innovatív, világszerte tevékenykedő gépipari vállalat. A Dunától keletre eső értékesítési területre keresünk egy

Főbb feladatok, munkák:

Tevékenységéről közvetlenül az osztrák értékesítési vezetőnek számol be.

A meglevő magyarországi ügyfélkapcsolatok ápolása mellett az országhatártól délre eső (romániai és szerbiai) vállalati ügyfeleket is látogatja.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Ideális pályázónk műszaki, vagy közgazdasági végzettséggel, gépipari / elektronikai komponensek, vagy rendszerek többéves közvetlen értékesítési tapasztalatával rendelkezik. A jó német, vagy angol nyelvtudás feltétel.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

A jó teljesítményhez kimagasló bérezés párosul

Jelentkezés módja:

Fényképes magyar és német, vagy angol nyelvű pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 18663 pályázati számra hivatkozva várjuk.

Elküldöm magamnak Értesítést kérek hasonló állásokról
Mentés kedvencnek Tovább a jelentkezéshez
Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.