PROFESSION

OK

TRIGO QUALITY SUPPORT Kft.

Keressük leendő

MINŐSÉGELLENŐR

munkatársunkat
a TRIGO Quality Support Kft. csapatába az alábbi helyszínre: Budapest

Minőségellenőrként felelős leszel minőségügyi szolgáltatásunk magas szintű megvalósulásáért. Fő feladatod lesz különböző autóipari alkatrészek átvizsgálása, tesztelése, mérése, elő- és utómunkálása. Feladatod a kiadott munkautasítások alapján magas szintű minőségi munkavégzés, hatékonyan együttműködve a munkatársaiddal és feletteseddel. A termékek és a felsorolt feladatok időről időre váltakoznak, ezzel is segítve a színes munkavégzést.

Ideális esetben olyan precíz, műszaki érdeklődésű munkatársunk leszel, aki szívesen dolgozik több műszakos beosztásban, illetve munkájára és környezetére igényes, rendszerető. Magas minőségügyi szemlélettel rendelkezel és szívesen dolgozol emberekkel együtt. Örömmel ismerkedsz olyan műszaki részletekkel, melyek fontos részét képezik az autóipari termékeknek és folyamatoknak.

Személyes kompetenciáidnak és érdeklődésednek megfelelően különböző területeket és folyamatokat ismerhetsz meg, ezáltal rövid időn belül beleláthatsz az autóipar rejtelmeibe. Sikeres együttműködés esetén szakmai előmeneteledet is támogatjuk.

Jelentkezés az állásra:

Hogyan jelentkezz, és mi történik ezután? Amennyiben jelentkezéseddel megtisztelsz minket, a folyamat következő részeként telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot, és egy rövid online kérdőív kitöltésére is megkérünk. Ezután egy személyes találkozásra invitálunk. Kölcsönös szakmai szimpátia esetén örömmel látunk a csapatunkban! Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésed vagy kérdésed van hozzánk, keresd Najdek László kollégáinkat a „Jelentkezem” gombon keresztül. Várjuk jelentkezésed!

Elvárt nyelvismeret:

    Nem igényel nyelvtudást

Szükséges tapasztalat:

    Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Munkavégzés helye:

Budapest

Egyéb juttatások: