PROFESSION

OK

Procter&Gamble/Hyginett Kft.

MECHANIKAI GÉPBEÁLLÍTÓ

A legkitűnőbb embereket alkalmazzuk és toborozzuk világszerte. Szervezetünket belülről építjük, dolgozóinkat kizárólag a teljesítményértékelés figyelembe vételével léptetjük elő és jutalmazzuk.

Miért válassz minket:

biztos, hosszútávú munkalehetőség felelősségteljes és kihívást jelentő munka az első naptól kezdve versenyképes kompenzációs és juttatási csomag 13. havi munkabér folyamatos szakmai és egyéb továbbképzési lehetőségek pályakezdők számára széleskörű tréningprogram inspiráló munkakörnyezet, az iparág legkorszerűbb technológiája munkába járás támogatása

A felvételi folyamatunkat akár egy nap alatt végig tudod csinálni. A folyamat egyes lépéseinek eredményéről azonnal tájékoztatunk és pozitív elbírálás esetén rögtön kézhez kapod ajánlatunkat.

Feladataid lesznek:

automatizált gyártósorok megfelelő működésének biztosítása, alapanyaggal való ellátása, a gyártás során felmerülő mechanikus hibák feltárása, elhárítása és dokumentálása, tervezett átállásokban és karbantartásokban való közreműködés, műszakban történő események nyomonkövetése, dokumentálása, legyártott termékek ellenőrzése

Jelentkezz, ha:

műszaki, mechanikai, karbantartói, autószerelői területen szerzett végzettséggel, vagy tapasztalattal rendelkezel, tudod vállalni a folyamatos, több műszakos munkarendben való munkavégzést, alapszinten tudod használni az Office programokat (Microsoft Excel, Word)

JELENTKEZÉS

Szakmai önéletrajzát várjuk a pozíció megnevezésével a lenti „Jelentkezem” gomb megnyomásával!

Elvárt nyelvismeret:

    Nem igényel nyelvtudást

Szükséges tapasztalat:

    Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Munkavégzés helye:

Csömör

Egyéb juttatások: