OK

HR VEZETŐT

SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ KERESKEDELEM, SZERVIZ(Budapest, angol vagy német nyelv)

Budapest

  • Főiskola
  • Angol - Felsőfok/tárgyalóképes szint
  • Német - Felsőfok/tárgyalóképes szint
  • Teljes munkaidő

Megbízónk személy- és könnyűgépjárműveket forgalmazó nemzetközi vállalatcsoport magyarországi tagja, mely saját ágazatának meghatározó jelentőségű és jó hírnévvel rendelkező szereplője. A vállalat budapesti székhelyére keresünk

Feladatai közé tartozik többek között az ország különböző pontján lévő hét telephely (ca. 600 fő) HR folyamatainak felügyelete, képzések megszervezése, globális HR stratégia és központi intézkedések implementálása, Recruiting, Compensation & Benefit, Employer Branding, HR Compliance, HR büdzsé ellenőrzése és betartása, valamint a kiszervezett bérszámfejtés részére szükséges adatok szolgáltatása.

Ideális pályázónk felsőfokú végzettséggel és hasonló területen szerzett legalább három éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Feltétel a fizikai munkavállalók személyi ügyintézésében szerzett jártasság és a tárgyalási szintű német vagy angol nyelvtudás. Előnyt jelent a HR szakirányú végzettség és nemzetközi vállalatnál szerzett munkatapasztalat.

Jelentkezés módja:

Kérjük, magyar és angol vagy német nyelvű fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38753. pályázati számra hivatkozva küldje el.

Elküldöm magamnak Értesítést kérek hasonló állásokról
Mentés kedvencnek Tovább a jelentkezéshez
Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.