OK

ÉPÍTÉSVEZETŐT

(Budapest, vasbeton szerkezetépítés)

Budapest

  • Főiskola
  • Nem igényel nyelvtudást
  • Teljes munkaidő

Megbízónk magyar tulajdonú, vasbeton szerkezetépítéssel foglalkozó régóta és eredményesen működő vállalat, mely a saját ágazatában meghatározó szerepet tölt be, komoly referencia munkákkal és erős megrendelői háttérrel rendelkezik. A kivitelezési munkák szakmai irányítására keresünk

Feladatai közé tartozik többek között 60-80 fő beosztott munkájának művezetőkön és brigádvezetőkön keresztüli irányítása és ellenőrzése, kapcsolattartás a megrendelővel és annak műszaki munkatársaival, kapcsolattartás beszállítókkal/alvállalkozókkal, határidők betartása és az elvégzett munka felmérése.

Ideális pályázónk építőmérnöki diplomával rendelkező 5-6 éves vasbeton szerkezetépítésben munkatapasztalattal rendelkező szakember. Feltétel a „B” kategóriás jogosítvány. Előny a műszaki vezetői jogosultság.

Néhány éves tapasztalattal rendelkező agilis
előkészítő mérnökök jelentkezését is várjuk!

Jelentkezés módja:

Kérjük, fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38757. pályázati számra hivatkozva küldje el.

Elküldöm magamnak Értesítést kérek hasonló állásokról
Mentés kedvencnek Tovább a jelentkezéshez
Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.