OK

ELEKTROMOS PROJEKTVEZETŐT

(generál-kivitelezés)

  • Főiskola
  • Nem igényel nyelvtudást
  • Teljes munkaidő

Megbízónk építőipari generál-kivitelezést végez - országosan – jellemzően közintézményeknek: önkormányzatoknak, egészségügyi (kórházak), szociális és oktatási (iskolák, egyetemek) intézményeknek. Számára keresünk tapasztalt

Feladatai: fővállalkozói-generálkivitelezési munkák teljes körű koordinálása elektromos szakági szempontok alapján; szakági technológiai, minőségbiztosítási és munkabiztonsági követelmények betartatása és betartása; közreműködés kivitelezők versenyeztetésében és kiválasztásában, szerződések előkészítése; folyamatos kapcsolattartás a megrendelővel és a cég felsővezetésével; a létesítmények, építmények gazdaságos megvalósítása az előírt minőségben és határidőre; alvállalkozói, beszállítói megrendelői elszámolások lebonyolítása.

Ideális pályázónk villamosmérnök, aki legalább 5 éves szakmai gyakorlatot szerzett magasépítési kivitelezéseken, valamint felhasználói szintű számítógépes ismeretet az Office rendszer és a TERC költségvetés-készítő program használatában. Feltétel a villamos Felelős Műszaki Vezető (MV-ÉP/ÉV) jogosultság, előny a szakirányú műszaki ellenőri, vagy tervezői végzettség.

Stabil vállalati háttér, tőkeerős cég, üzleti partnerekkel régi kapcsolat.

Jelentkezés módja:

Fényképes pályázatát bizonyítványmásolatokkal (FMV is), referenciákkal, amelyet bizalmasan kezelünk, a 28578. pályázati számra hivatkozva várjuk:

PSP Siklóssy és Partner Kft.
1051 Budapest, József nádor tér 8., I./2. Tel.: 266-5235

Elküldöm magamnak Értesítést kérek hasonló állásokról
Mentés kedvencnek Tovább a jelentkezéshez
Az állás mentéséhez adja meg e-mail címét vagy jelentkezzen be profession.hu profiljába!